keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Vettävettävettä

Nyt sais kyllä pikkuhiljaa tuo "yläkerran ukko" laittaa vesihanan kiinni! Joka päivä vaan sataa ja sataa ja sataa.. pellot lainehtii, hevosaitaus on ihan kuralla, pyykkejä ei saa ulkona kuivattua... plääh!

Tuleekohan talvella yhtään lunta, kun nyt on satanut näin paljon vettä?

Laitoin ulos pikkulinnuille auringonkukansiemeniä tarjolle. Talitintit alkoivat jo kurkkimaan ikkunasta sisälle kuin huomauttaen, että olis jo aika aloittaa ruokkiminen ;)

Viime talvena tässä kävi todella paljon lintuja ruokailemassa, töyhtötiaisiakin oli valtavasti. Lisäksi lintulaudalla vieraili muutama orava :) Niiden touhuja oli mukava seurailla, kissatkin tykkäsivät ;)

Toivottavasti oravat tulevat tänäkin talvena.

Saatiin eilen tämän talon entiseltä omistajalta hirvenluita koirille, kyllä oli koirat innoissaan :) Luita on nyt pussillinen pakastimessa, saa niitä aina välillä antaa koirille järsittäväksi.

Esa lähti eilen illalla Tampereelle ja vei samalla yhdeltä vuohifoorumilaiselta pikkupukin toiselle foorumilaiselle. Oli aivan ihastuttava pikkuinen valkoinen pukki!

Itsekkin nyt olen miettynyt uuden vuohen hankkimista, kun tuo meidän Ulpu-uuhi alkaa olemaan sen verran huonossa kunnossa (tai siis sen jalat), että ollaan ajateltu päästää se piakkoin vihreämmille laitumille :( Sen jälkeen Lola jäisi yksin ja sitä en halua.. Tosin Lolallakin alkaa olemaan jo sen verran ikää, että järkevintä olisi hankkia kaksi uutta vuohta.. No täytyy tässä katsella, miten homma etenee..

Ei kommentteja: