keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Rauhallista

Todella rauhallista, kun ukko lähti Piu-koiran kanssa Lappajärvelle. Piu on kyllä semmoinen sählääjä, että sen puuttumisen kyllä huomaa ;)



Nyt on ollut todella kylmiä päiviä ja öisin on ollut pakkasta.

Navettaprojekti on edistynyt vähän, kun ukko siellä on rälläkän kanssa riehunut. Kunhan ukko tuolta Lappajärveltä kotiutuu ja saadaan hiekkakuorma pihaan, niin alkaa valuhommat. Sen jälkeen päästään rakentelemaan eläinten häkkejä ja kettoja :) Nyt joutuvat vielä oleskelemaan väliaikaisissa tiloissa.



Pihanlaitto on ollut hieman tauolla, koska ulkona on ollut todella kylmä. Tänään tuossa tasoittelin pätkän matkaa ja vielä taidan vähäksi aikaa mennä jatkamaan.





Taidanpa aina välillä esitellä näitä meidän eläimiä ja aloitan tuosta Iitasta.

Iita on tiibetinterrieri-partacolliesekoitus ja ikää sillä on piakkoin 10vuotta. Iita tuli meille n.1vuotiaana Nalle-nöffin kaveriksi, kun meidän edellinen koira oli kuollut ja Nalle suri sitä aivan mahdottomasti. Iita toi Nallellekkin elämänilon takaisin :)

Kauan minä odotin, että milloin Iita aikuistuu ja nyt parin vuoden sisällä se on vihdoin tapahtunut ;) Aikaisemmin Iita oli melkoinen sähköjänis, aina suunapäänä joka paikassa. Nykyään se viihtyy lähinnä sohvalla tai sängyssä nukkumassa.

Nyt taidankin lähteä vielä tuonne pihalle, ennenkuin tulee pimeää.

Ei kommentteja: