tiistai 7. lokakuuta 2008

Kottikärryhommia

Tuollainen murskekuorma siis tuli sunnuntaiaamuna pihaan ja sitä ollaan nyt pari päivää kuskattu kottikärryillä navettaan.
Nyt ukko tuolla viimeisiä kärryllisiä lykkäilee :)
Huomenna päästään pystyttämään eläinten häkkejä ja pääsee elukat uusiin tiloihin.

Innostuin tänään pitkästä aikaa leipomaan ja tein nyt illalla pari leipää. Nyt onkin sitten herkuteltu uunituoreella leivällä..Nami! Huomenna ajattelin leipoa pullaa.
Ja kun kerran uunin lämmitin, niin leipien paistamisen jälkeen nakkasin sinne kaalilaatikon paistumaan. Onpahan huomiseksi jo ruoka valmiina.
Mulla nämä leipomisinnostukset tulee ja menee.. Keväällä tein todella paljon sämpylöitä, leipiä ja pullaa, mutta kesän tullen ja töitten alkamisen myötä innostus laantui..

Tänään soitti myös yksi ystävä tuolta Etelä-Pohjanmaalta ja hänen kanssaan suunniteltiin shoppailureissua ens viikoksi. Ajateltiin käydä oikein pitkän kaavan mukaan shoppailemassa ;) Tosin rahaa ei kyllä ole paljoa mitään ostella, mutta sehän ei olekkaan pääasia.. Ihanaa kierrellä kaverin kanssa kauppoja, käydä välillä syömässä ja juoruta sydämen kyllyydestä :)
Alkuviikosta joudutaan kuitenkin lähtemään Lappajärvellä käymään, kun pitää hakea huollossa ollut kuorma-auto tänne, joten samalla tuo shoppailureissu saadaan toteutettua.

Ei kommentteja: